Uklízíme sklad! Ušetřete nyní až do výše 40% na vybrané produkty!

Kategorie
 
 
 
 
 

Interiérové ​​studio - S čím vám dokáže pomoci?

Blog
06.12.2022

Interiérové ​​studio jako pomocník při zařizování interiéru. Přečtěte si náš článek a dozvíte se s čím vám může pomoci, a také na co si dát pozor při jeho výběru.

 

 

 

Pokud patříte mezi lidi, kteří jsou v procesu zařizování interiéru a neumí si dát rady s uspořádáním nábytku a doplňků tak, aby vše k sobě pěkně zapadlo, doporučujeme Vám využít služeb interiérového studia.

Interiéroví architekti vám pomohou s nadčasovým zařízením, které upoutá každého. Nezáleží na tom, zda se jedná o vaše bydlení, hotel, restauraci nebo recepci ve fitness centru. Na základě požadavků od vás as upřesněním investice, kterou do zařizování můžete investovat, si poradí s jakýmkoli prostorem.

Při zařizování lze sáhnout po nábytku, který je již vyskládaný. Pokud byste však chtěli něco jiného, ​​zcela dle vašeho vkusu, je zde možnost vyrobení nábytku na míru. V našem obchodě nabízíme řadu vysoce kvalitních mechanismů a komponentů pro jeho realizaci.

 

6 bodů na které si dát pozor při výběru interiérového studia

1. Prostor by měl být zařízen adekvátně k jeho velikosti.

2. Nepřehánějte to s barvami.

3. Doplňky laděné přiměřeně ke stylu zařizování.

4. Nepodlehněte pouze trendům.

5. Ideální je zaměřit se na jednu značku nábytku.

6. Dbejte na dobré reference.

Jak využít potenciálu prostoru?

Pokud zařizujete menší místnost, může to občas připadat jako tvrdý oříšek. Interiérové ​​studio vám dopomůže k jeho rozlousknutí. Otevření prostoru vám zaručí posuvné dveře, které jsou velmi praktické a také moderní. Přitáhnou k vám světlo a příjemný vzduch. Prohlédněte si nabídku posuvných systémů na našem webu.

Vestavěné skříně vyřeší problém s tím, kam uschujete všechny věci a tím opět ušetříte spoustu místa. Navíc vypadají skvěle nejen v malém, ale také v prostorném interiéru. Menší věci snadno uskladníte v šatníkových koších a ty větší na širokých policích.

 

Kuchyňské linky jsou často velmi malé. Nechte si navrhnout rohovou kuchyni, která vám poskytne při vaření větší prostor a vytvoří ve vašem domově designové místo. Ozvláštnit kuchyňskou linku vám pomohou naše kvalitní úchyty, které nejen že budou skvěle vypadat, ale mají také praktické využití.

Sdělte vašemu interiérovému designérovi o komponentách, které si přejete mít zakomponované v návrhu nového interiéru. Ukažte mu vybrané komponenty na našem webu aby měl jasnou představu a vy jistotu, že splní vaše přesné požadavky.

Patříte k těm, kteří zařizují prostor pro podnikání?

Služby interiérového studia jsou dostupné i pro vás. Zařídit recepci, restauraci či kancelář nebylo nikdy jednodušší. Předpokládáme, že je vaším cílem aby se každý, kdo k vám vstoupí, cítil uvolněně a příjemně. Je důležité aby klienti o vás mluvili, dostali vás do povědomí blízkých a přilákali je k vám. Upoutejte klienty a zákazníky od prvního momentu. Jak? Vyberte si z nabídky elegantních a moderních klik, které ulahodí nejednomu oku a požádejte interiérové ​​designéry o jejich použití v navrhovaném interiéru.

Jaké barvy a doplňky zvolit?

Letošním hitem jsou teplé barevné tóny, které přinesou teplo každému prostoru. Výborně se hodí k interiérovým designům ve stylu cottage, rustikálním a bohémským stylům. Přesto buďte s barvami opatrní. Pokud se rozhodnete pro barevné stěny, upusťte od doplňků jen a jen ve stejné barvě. Mohlo by to působit kýčově. Cílem je však vytvořit příjemné a oku lahodící místo. Výbornými doplňky jsou dřevěné výrobky, polštáře, starší nábytek, křesla a také koberce. Prodiskutujte s návrhářem vašeho interiéru vše od barev stěn až po doplňky.

Cottage


Pro zařizování ve stylu cottage, které je absolutním trendem letošního roku, sáhněte po doplňcích jako jsou polštáře s různými vzory a texturami, dřevěné parkety a koberce, tapety, starší lustry nebo starý nábytek a mnoho jiného. Na verandu umístěte houpací křeslo a vychutnejte si ranní kávu v jeho pohodlí spolu s krásným výhledem.

Rustikální styl

Rustikální design se vyznačuje využíváním dřeva. Masivní nábytek a zařízení, krásně zapadající posuvné stodolové dveře, dřevěné hodiny, dřevěné krabice na víno, čaje nebo úrodu ze zahrádky. V kuchyni nebo na baru můžeme využít na potraviny skleněné sklenice. Máte širokou škálu možností, jak vyzdobit rustikální prostory. Pokud nevíte, po kterých z nich sáhnout, interiérové ​​studio je tady pro vás.

Bohémský styl

 

Mezi nejoblíbenější interiérový design patří bohémský. Velkou oblibu našel u mladých lidí zejména díky jeho uvolněnému a nezávislému dojmu. V bohémském interiéru nesmí chybět doplňky jako jsou háčkované dekorace na stěnách, ratanové detaily a bohaté sukulenty. Pohodlí a uvolněnost v nás probudí polštáře, koberce a deky. Teplé barvy mají své místo v bohémském interiéru. Doplňte zrcadlo se zlatým rámem a na skříňky připevněte zlaté úchytky. Pusťte si příjemnou hudbu a nechte se unášet vlnou klidu.

Pokud jste milovník světlých barev, ty dokonale zapadnou ke skandinávským, industriálním a moderním minimalistickým stylům. Světlé barvy ve vás mohou vyvolat pocit chladu, ale ten odstraníte díky doplňkům jako jsou například zelené květiny, masivní stoly, regály, věšáky, betonové, mramorové nebo dřevěné doplňky. Pokud víte co chcete ale nemáte dostatečnou kreativitu k realizaci neváhejte a oslovte interiérovou studií. Jeho designéři vám se vším rádi pomohou.

Skandinávský styl

Skandinávský design disponuje využitím dřeva s kovovými úpravami a své místo zde mají zejména neutrální barvy. Světlá, dřevěná podlaha dodá bydlení ten správný skandinávský nádech. Prostor doplňte textiliemi a živými květinami. Inovativním doplňkem jsou železné regály. Skandinávský design je vyznačen čistotou a moderností.

Industriální styl

Industriální interiérový design, často nazývaný jako průmyslový, se vyznačuje zejména využitím surových materiálů. Patří mezi ně například dřevo, železo, beton. Skvělými doplňky budou regály, velké nástěnné hodiny vyrobené z kovu nebo kožený gauč. Z estetického hlediska budete mít pocit, jako byste se nacházeli v obydlené průmyslové hale. Nevíte, kde začít s vytvářením takového typu prostoru? Interiérové ​​studio vám poradí.

Moderní styl

 

Moderní – minimalistický styl poznáte podle znaků jako je minimum doplňků a kvalitní zařízení s dlouhou životností. Přírodní materiály zde mají své místo a denní světlo je přímo vítáno. Zbavíte se všeho, co ve vás vyvolává vzpomínky a necháte si jen to nezbytné pro život. Minimalismus je velmi ekologický směr. Většinou utkví lidem, kteří berou minimalismus nejen jako design, ale jako jejich životní styl a přesvědčení.

Který ze zmíněných interiérových designů na vás zapůsobil nejvíce?

Řiďte se nejen trendy, ale i srdcem

Aby vás místo, které vytváříte po čase nezačalo nudit, vložte do tvoření srdce. Prodejte interiérovým designérům vše, co je vám blízké, a oni do toho vloží kousek moderní architektury. Přibližte jim, které prvky v interiéru si přejete zachovat nebo povytáhnout, a také které se vám nelíbí, a je vaším přáním nahradit je novými. Vznikne místo, ve kterém se budete cítit skvěle i po letech.

Výběr značky

Naším doporučením je vybírat si zařízení od jedné značky. Vyhnete se tak jemným odchylkám v odstínech, výškách, vzorech… Pokud vám však padly do oka produkty od jiných výrobců, nezoufejte. Úchytky, knopky, kliky a jiné detaily, které budou odlišné, je snadné vyměnit za stejné.

 

Dbejte na reference

Služby interiérového studia jsou zpoplatněny. Při hledání interiérového studia si vyberte takové, které bude mít bohaté portfoliu a kvalitní hodnocení od zákazníků.

Interiérové ​​studio vám nabízí moderní, prostorová a kreativní řešení pro všechny typy interiérů. Přiblížili jsme vám šest jeho největších výhod a v krátkosti jsme vám představili 6 nejčastěji využívaných, interiérových designů. Věříme, že jsme usnadnili vaše rozhodování. Neváhejte a pojďte si k nám do e-shopu vybrat nejkvalitnější mechanismy a komponenty pro splnění vašich snů!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze