Uklízíme sklad! Ušetřete nyní až do výše 40% na vybrané produkty!

Kategorie
 
 
 
 
 

Jak vybrat kliky? Poradíme vám

Blog

Nevíte si rady s výběrem klik? Připravili jsme pro vás článek, který vám nabízí užitečné tipy a rady pro výběr správných klik pro váš domov nebo kanceláře. Zohledníme různé typy klik, materiály, úpravu a funkce i důležitost bezpečnosti a stylu. Načerpejte během pěti minut plno užitečných informací, které vám pomohou vybrat nejlepší kliky pro vás.


 

Jak k zapojení zásuvky - Návod

Blog

Připravili jsme jednoduchý a stručný návod k zapojení zásuvek pro každého. Přečtěte si postup krok za krokem a pusťte se do montáže. Dozvíte se i na co si dát pozor při montáži běžných zásuvek, zásuvek seřazených za sebou ale i exteriérových zástrček. Obohaťte se o zajímavé informace ohledně zapojování zásuvek s naším blogovým článkem. Čtení vám zabere 5 minut a informace z článku využijete po další roky.

Podle čeho vybírat elektrickou zásuvku?

Blog

Elektrická zásuvka je součástí každé domácnosti. Můžeme díky nim plně využívat oblíbené elektrospotřebiče. Proto je výběr správné zásuvky opravdu důležitý. V článku vám přiblížíme typy zásuvek, se kterými se nejčastěji setkáváte. Přiblížíme vám i materiály, ze kterých jsou zásuvky často vyráběny a v krátkosti vám popíšeme montáž zásuvek. Upozorníme vás na další faktory, na které je třeba si dát pozor při výběru. Pusťte se do čtení našeho článku.

Vybíráte úchyty na sklo? Na tohle si dejte pozor!

Blog

Úchytky jsou součástí téměř každého nábytku. Jejich výběr se vám však může zdát jako náročný proces, zvláště pokud jde o úchyty určené na sklo. Proto jsme se rozhodli připravit pro vás článek, který je plný užitečných informací. Dozvíte se například jak zvolit správný design a velikost úchytek a přiblížíme vám i několik možností montáže. Prozradíme vám z jakých nejpoužívanějších materiálů bývají úchyty na sklo vyrobeny a mnoho jiného.


 

 

Samolepicí lišty na nábytek - Jak vybrat?

Blog

V našem blogu se dozvíte vše o samolepicích lištách na nábytek. Nabídneme vám přehled materiálů, designů a barev, abyste uměli vybrat tu správnou lištu pro váš nábytek. Kromě toho vám poradíme také s aplikací samolepící lišty a prozradíme vám, jak ji nalepit bez poškození nábytku. Chcete-li se o samolepících lištách dozvědět více, neváhejte a přečtěte si náš blog.


 

 

Posuvné systémy na dveře - kompletní přehled

Blog

Posuvné dveře jsou aktuálním trendem. Jsou vhodné do domácnosti, kanceláří, ale také nemocnic a fitness center. Použít je můžete opravdu všude. Šetří místo, skvělé vypadají, manipulace s nimi je opravdu jednoduchá a navíc jsou bezbariérové. V článku se dozvíte jaké typy posuvných systémů na trhu můžete najít. Přiblížíte si spolu s námi jejich výhody a nevýhody a dozvíte se plno užitečných informací o posuvných systémech. Pusťte se do čtení.

 

Aretace - co to je a k čemu slouží?

Blog

Co je aretace dveří ak čemu nám slouží? Odpovědi na tyto, ale také další základní otázky se dozvíte v našem blogovém článku. Zabezpečte si váš domov nebo komerční prostory pomocí jednoduchého mechanismu. Aretace je také skvělou prevencí vůči nežádoucím situacím. Hledáte bezpečnost a pohodlí v jednom? Aretace na dveře je řešením. Přečtěte si náš článek a dozvíte se mnoho dalších užitečných informací.

 

Vybrali jsme nejlepší kolejnice na posuvné dveře

Blog

Kolejnice jsou důležitou součástí posuvných dveří a slouží k tomu, aby se dveře mohly snadno a plynule posouvat po dráze. Existují různé typy kolejnic, které se liší podle materiálu, velikosti, tvaru a jejich vlastností. Posuvné dveře jsou vhodné pro všechna exteriérová ale i interiérová místa a jejich výhodou je, že nezabírají žádné místo. Jak vybrat ty nej se dočtete v článku.

 

Designové háčky na kabáty

Blog

Hledáte designový způsob, který vám pomůže uložit kabáty ve vstupních místnostech elegantně a zároveň stylově? Skvělým řešením jsou háčky na kabáty. Vybrat si můžete z mnoha typů háků, které se liší barvou, materiálem, velikostí a tvarem. Můžete je využít na kabáty ale i jiné oděvy. Zjistěte více o skvělých a praktických háčcích v našem článku.

 

Jak vybrat madla na nábytek

Blog

Výběr madel na nábytek nebyl nikdy jednodušší! Přečtěte si náš návod a pusťte se do nákupu. Úchytky jsou nezbytnou součástí každé domácnosti. Jsou praktický a zároveň také stylový doplněk každé domácnosti. Dočtete se výhody a nevýhody 3 nejpoužívanějších materiálů pro úchytky a jiné zajímavosti. Například i to, že výběr úchytek je opravdu jednoduchý a závisí zejména na vnějších faktorech. Chcete se dozvědět více? Pusťte se do čtení článku s jednoduchým návodem.


 

 

 

Příborník do zásuvky - Mějte v příborech přehled

Blog

Příborník je užitečným nástrojem pro ukládání příborů a zajištění čistoty v šuplících. S čím vším vám může organizér na příbory pomoci az jakých 4 variant si můžete vybrat se dočtete v našem článku.

 

Zásuvky s USB - moderní a praktické zároveň

Blog

Zásuvky s USB porty jsou zásuvky, které mají integrované USB vstupy. Tyto zásuvky se používají pro připojení různých USB zařízení, jako jsou klávesnice, myši, flash disky, externí disky, telefony a jiné. Další skvělou výhodou zásuvek s USB vstupy je ta, že vás nemusí otravovat rozhozené kabely všude kolem. Chcete se dozvědět ještě více o USB zásuvkách? Přečtěte si náš článek.


 

 

Nožičky na nábytek - vybíráme ty nejkrásnější

Blog

Abychom vám usnadnili výběr těch správných nožiček na nábytek nebo stůl, připravili jsme si pro vás článek o jejich výběru. Přiblížíme vám 5 druhů nábytkových nohou a 2 druhy stolních. Tak pojďme na to!

 

Přechodka na kabely - Vyřešte kabely elegantně

Blog

Řešení pro chaoticky rozložené kabely v místnosti je jednodušší, než by se mohlo zdát. Uložte je pomocí průchodek na kabely a dodejte místnosti dávku elegance. Nabízíme vám několik možností pro vyřešení kabelové situace. Dočtete se o nich v našem článku.

 

 

Úchytky na skříňky - Detail, kterého si ihned všimnete

Blog

Hledáte detail, který dodá Vašemu domovu zcela nový pohled? Vyzkoušejte změnu starých úchytek na skříňkách za nové. Budete pozitivně překvapeni, nejen vy ale i vaši známí, jakou sílu v sobě má změna takového detailu. Na první moment by se vám mohlo zdát, že úchyty jsou nevšímatelným prvkem interiéru. Zjistíte však, že opak je pravdou.


 

 

 

Jak vybrat ty správné hmoždinky do sádrokartonu

Blog

Neumíte se rozhodnout či sáhnout po kovových nebo plastových hmoždinkách do sádrokartonu? V dnešním stručném článku vám obě možnosti v krátkosti vysvětlíme a po jeho přečtení si snadno vyberete typ, po kterém sáhnete.


 

 

 

Každá police potřebuje svoji konzoli

Blog

Hledáte ideální konzole pro vaše police? V našem článku vás informujeme o několika typech konzolí, a také polic, abychom vám pomohli s výběrem těch nejlepších.

 

 

Panty na dveře - Jak si vybrat ty správné

Blog

Panty na dveře jsou důležitou součástí křídlových dveří. Díky nim umíme dveře otevírat a zavírat. Pokud si nejste jisti pro který typ se rozhodnout, my vám v dnešním článku o pantech povíme více. Po jeho přečtení budete vědět, po kterých pantech sáhnout.


 

 

 

Interiérové ​​studio - S čím vám dokáže pomoci?

Blog

Interiérové ​​studio jako pomocník při zařizování interiéru. Přečtěte si náš článek a dozvíte se s čím vám může pomoci, a také na co si dát pozor při jeho výběru.

 

 

 

Nový odměňovací systém pro naše zákazníky

Blog

Ako korona zmenila starostlivosť o naše kľučky?Autor: DATOF    Datum: 07.01.2022     Čtení na: 5 min.

Každý jeden z nás to zná, ceny stoupají a za ty samé peníze si už nekoupíme to co před rokem, dokonce někdy ani to co před měsícem. Ceny materiálů rapidně stouply a stále stoupají. Právě pro toto v DATOF hledáme každý jeden den řešení jak Vám nabídnout kliky na dveře, nábytkové kování, doplňky jako stolní nohy, příborníky, zarážky a jiné za ty nejlepší ceny abyste ušetřili a uměli si koupit toho víc. Jedním z těchto řešení je také náš nový odměňovací systém, který stojí za to.

Jak nakupovat během prosince?

Blog

Autor: DATOF    Datum: 2.12.2021 Čtení na: 5 min.Ako nakupovať počas decembra?

Období prosince je vždy opravdu chaotické, ať už v domácím nebo pracovním prostředí. Každý na nás tlačí a spěchá nás, protože do konce roku už moc času nezbývá a potřebujeme toho stihnout ještě mnoho. Odkládáme méně důležité věci a prioritizujeme, co dříve uděláme.

Mimo tyto klasické prosincové starosti se připletla do toho i pandemie koronaviru as tím spojený i lockdown. Všechny nákupy se přesunuly do online prostoru a to může způsobit zpoždění dodání.

Jak korona změnila péči o naše kliky?

Blog

Ako korona zmenila starostlivosť o naše kľučky?Autor: DATOF     Datum: 07.09.2021     Čtení na: 3 min.

Korona změnila mnoho a jednou z těchto věcí byla také péče o naše kliky. Uvědomili jsme si, že kliky jsou náchylné na přenos nemocí a abychom tomuto zabránili musíme je dezinfikovat a starat se o ně, protože bez dezinfekce může být korona na klučce až 72 hodin, ale co to vlastně pro nás znamená? Znamená to že dezinfikovat a čistit neznamená totéž a pojďme si říct proč jen „čistit“ nestačí...

Jak správně namontovat kliku na Vaše dveře?

Blog

Autor: DATOF     Datum: 02.09.2021     Čtení na: 5 min.Ako si správne namontovať kľučku

Kliky, kupujeme je ale umíme je montovat? Ze zkušenosti víme, že když Vám přijde nová klika, tak nejdůležitější je umět ji správně namontovat. Pokud kliku namontujeme nesprávně tak nebude plnohodnotně plnit svůj účel a riskujeme poškození.

Právě pro toto vše se vám pokusíme poskytnout krátký a jednoduchý návod jak namontovat interiérové ​​rozetové kliky abyste je měli správně namontované a uměli je plnohodnotně používat...

Jak si správně vybrat rozetu k Vaší kličce?

Blog

Ako si správne vybrať rozetu ku klučke ?Autor: DATOF     Datum: 1.9.2021     Čtení na: 5 min.

Všichni je máme doma, jsou to naše rozetové kliky, které používáme dennodenně. Zdobí náš interiér, jsou doplňkem, který dokáže udělat z našeho prostoru něco výjimečného. Začínalo to u kulatých a přešlo to do hranatých. Tak jako ostatní doplňky, tak i kliky následují trendy dnešní doby a výmyslem interiérových designérů.

Každopádně nejdůležitější je aby se nám naše kliky líbily, jestli je doba zaměřená na kulatost nebo hranatost nebo cokoli jiného, ​​nejdůležitější je jak to vnímáme právě my, každý jeden z nás. Proto se snažíme nabízet všechny typy klik, ať už moderní, designové, klasické nebo i vintage například. A tedy když už víte jakou kliku si jdete vybrat, která je ta vhodná právě pro Vás, ale víte které kování bude to správné?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze