Uklízíme sklad! Ušetřete nyní až do výše 40% na vybrané produkty!

Kategorie
 
 
 
 
 

Jak nakupovat během prosince?

Blog
02.12.2021

Autor: DATOF    Datum: 2.12.2021 Čtení na: 5 min.Ako nakupovať počas decembra?

Období prosince je vždy opravdu chaotické, ať už v domácím nebo pracovním prostředí. Každý na nás tlačí a spěchá nás, protože do konce roku už moc času nezbývá a potřebujeme toho stihnout ještě mnoho. Odkládáme méně důležité věci a prioritizujeme, co dříve uděláme.

Mimo tyto klasické prosincové starosti se připletla do toho i pandemie koronaviru as tím spojený i lockdown. Všechny nákupy se přesunuly do online prostoru a to může způsobit zpoždění dodání.

Tím, že se všechny nákupy přesunuly do online prostoru, se logicky zvýšila i poptávka po kurýrních službách. Počet balíků, kterých je třeba přepravit rapidně stoupá a kurýrní společnosti nestíhají dopravovat balíky. Byli jsme zvyklí, že když jsme odeslali balíček tak druhý den ho už měl zákazník, ale dnes už ani toto neumíme garantovat a v prosinci je třeba se připravit, že to může být ještě horší. Příchozí svátky a lockdown způsobily, že čas přepravy se může prodloužit, což znamená, že balík Vám může přijít o jeden den později než je předpokládaná doba dodání.

Další faktor, který je třeba zvážit je pracovní síla, která je omezena i skrze pandemii a někdy nedokáže vyexpedovat tolik balíků najednou jako by bylo potřeba.

Poslední faktor je výrobní kapacita. Všechny výrobky mají určitou výrobní kapacitu a do konce roku jsou již tyto všechny kapacity naplněny, to znamená, že zboží, které se vyprodá, bude možné naskladnit už jen příští rok. Každopádně prozatím máme sklady plné, ale může se to rychle změnit.

Navzdory všem těmto překážkám, kterým čelíme, se snažíme poskytovat zákazníkům nejrychlejší možné dodání, rychlé reakce a pečlivý přístup. Můžete se na nás obrátit každý den včetně víkendu od 7:00 do 20:00. Rádi vám ochotně, rychle a profesionálně poradíme. Každý den se snažíme rozšiřovat naše skladové zásoby a předvídat situace.

Každopádně budeme dělat vše co je v našich silách, abyste všichni byli spokojeni, ale není třeba si nechávat nákup na poslední možnou chvíli.

S pozdravem

Tým DATOF✔️

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze