Uklízíme sklad! Ušetřete nyní až do výše 40% na vybrané produkty!

Kategorie
 
 
 
 
 

Úchytky na skříňky - Detail, kterého si ihned všimnete

Blog
02.01.2023

Hledáte detail, který dodá Vašemu domovu zcela nový pohled? Vyzkoušejte změnu starých úchytek na skříňkách za nové. Budete pozitivně překvapeni, nejen vy ale i vaši známí, jakou sílu v sobě má změna takového detailu. Na první moment by se vám mohlo zdát, že úchyty jsou nevšímatelným prvkem interiéru. Zjistíte však, že opak je pravdou.


 

 

 

Úchytky na skříňky - Detail, kterého si ihned všimnete

Detaily, které jsou na první pohled neviditelné, dotváří celkový dojem z interiéru. Všimneme si jich spíše při činnostech jako jsou například úklid, otevírání skříněk nebo dveří, věšení závěsů, mytí nádobí a mnoho dalších.

Dnes se zaměříme na detail, který naleznete téměř na každé skříňce. Jsou to úchyty na skříňky. Ať už půjde o skříňky v kuchyni nebo obýváku, popíšeme si všechny z možnosti abyste měli jednodušší výběr úchytek. Z dálky je není vidět ale váš zrak upoutají ihned po vstupu do místnosti.

Úchytky, podobně jako u klik, si blíže prohlédnete při fyzickém kontaktu. Je to moment, během něhož se tento malý detail stane výraznou komponentou. Proto sáhněte po úchytkách, které vás na chvíli zastaví a budete na ně hledět s údivem.

Úchytky na skříňky do kuchyně

Nejčastěji se dotýkáme úchytek v kuchyni. Při tvoření jídel neustále něco hledáme, otevíráme a zavíráme dvířka na skříňkách nebo ukládáme umyté nádobí. Při těchto činnostech je pohled na úchytky nezbytný a neobejdeme se bez něj.

Dopřejte si pěkný pohled během klidného dne, a také během mírně stresujícího a uspěchaného vaření nedělního obědu.

Na e-shopu Datof.sk nabízíme pestrou škálu úchytek. Pokud máte moderní, minimalistickou kuchyni, zkuste sáhnout po zapuštěných úchytkách, které podtrhnou její elegantní vzhled.

Provensálská kuchyně s bílými skříňkami, ve které se vzduchem šíří vůně levandule, podtrhne svoji atmosféru jemnými úchyty, na kterých je jemná povrchová úprava. Nahlédněte na ně v kategoriích úchytek vintage a úchytky klasické.

Venkovský styl si zaslouží úchyty s atmosférou našeho dětství. Vyvolávají v nás vzpomínky na dětství, které jsme často trávili u babičky na vesnici. Milujete tento pocit nostalgie? Sáhněte po vintage úchytkách, které vám tento pocit navodí.

Méně obvyklou úchytkou na dvířkách kuchyňské linky jsou milé knopky. Pokud hledáte něco neobvyklého, jsou skvělou volbou. Nabídka na našem webu je opravdu pestrá a určitě si vyberete knopky, které do vaší kuchyně perfektně zapadnou.

Úchytky v obýváku

Obývací místnost je oblíbeným prostorem pro odpočinek. Každý z nás preferuje jinou formu odpočinku. Sledování televize, čtení knihy, vyložení nohou při sklence vína nebo pizza u oblíbeného filmu. Všechny z těchto možností, a mnohé jiné, nás naplňují energií a dodávají odpočatý pocit. Dopřejme si tento pocit v místnosti, ve které se cítíme opravdu dobře. Dotvořme si ji do dokonalosti pěknými detaily, kterými jsou například úchyty.

Sáhněte po designových úchytkách, které už na první pohled dodají šmrnc každému obývacímu pokoji. Pokud už máte bydlení zařízené podle některého z mnoha designů, nebo si domů zařizujete sami podle vašeho vkusu, designovými úchyty nic nezkazíte. Právě naopak.

Řídíte-li se heslem „v jednoduchosti je krása“, vyberte si klasické úchyty, které podtrhnou jednoduchost u vás doma. Skvěle zapadnou také černé úchytky. Máme pro vás naskladněno mnoho variant. Pro které se rozhodnete?

Ložnice a decentní detail ve formě úchytek

Ložnice je místo pro váš spánek. Postel, skříň, noční stolky a oblíbené doplňky. To jsou komponenty, které najdeme v každé z ložnic. Vyzdobte si noční stolek knopky, na které pohled bude dělat vaše rána krásnějšími a noci sladšími. Knopky skvělé sednou do dlaně a otevírání šuplíku bude jednodušší než nikdy před tím. Můžete je připevnit i na skříň a sladit tak váš nábytek. Nezní to jako špatný nápad však?

Možná vaše noční stolky nedisponují úchyty a hledáte pěkný detail pro šatní skříně v ložnici. Nachystali jsme se samozřejmě také na vás.

Zapuštěné úchyty pro nadšence minimalismu, designové úchyty pro odvážné nebo vintage úchyty pro ložnici s venkovským nádechem? Vše co hledáte, naleznete na našem e-shopu.

Úchytky do koupelny

Do koupelny vám doporučujeme vyjmout odolné kovové úchyty na skříňky. Jejich životnost je delší než u dřevěných, jelikož je koupelna vlhkým prostředím.

Koupelna je místem relaxu a péče o sebe. Vytvořte si ji jako místo podle svých snů. Moderní design v sobě ukrývá velké množství možností, jak z ní udělat neobyčejné místo. Živé květiny v koupelně vám dodají pocit jako byste se ocitli na exotickém místě.

To ovšem není všechno. Skvělým detailem, který koupelně přidá na luxusu jsou také úchytky. Pokud máte v koupelně květiny, dřevěné dekorace a bohémský nádech sáhněte po knopkách s povrchovou úpravou. Vypadají luxusně a ve spojení květin, zlata a dřeva vytvoří stylový celek.

Tmavé a moderní koupelny, ve kterých se nachází spousta skla, nepohrdnou designovými úchyty. Ať už hledáte růžové zlato, stříbrné nebo matné úchytky, u nás si přijdete na své.

Veselé dětské úchytky

Děti mají dar neomezené kreativity, díky kterému vytvářejí vlastní příběhy i tam, kde je jako dospělí jedinci nevidíme. Pomozme jim k rozšiřování jejich kreativity pomocí veselých dětských úchytek. Připevnit je můžete na skříně, komody a šuplíky.

Všimnou si jich hned po vstupu do jejich pokojíčku a vy uvidíte radost v jejich tváři. Pro nás je to detail, ale pro ně velká radost. Potěšte i vy své ratolesti zútulněním jejich pokojíčku. Jsou to dřevěné úchyty, které výborně sednou do dětské rukojeti. Uvidíte jakou radost budou mít z oblékání díky úchytkám.

Všechny děti mají rádi zvířátka a proto si mohou vybrat z nabídky dětských úchytek ve tvaru mnoha zvířat. Překvapíte je milým detailem nebo necháte výběr na nich? Ať už se rozhodnete vybrat jeden motiv nebo sáhnete po kombinaci, budou vypadat opravdu skvěle.

Je změna úchytek pro každého?

Intreriérový design nabízí mnoho detailů, které vám mohou zútulnit bydlení. Dnes jsme se zaměřili na úchyty, se kterými jste v každodenním kontaktu. Naleznete je v každé z místnosti domova a téměř na každém kusu nábytku. Proto byste na ně neměli zapomínat, ale vybírat si i ty, podle estetické hodnoty, která se vám nejvíce líbí.

Možná se vám nezdá, že by mohly právě úchyty tvořit designové bydlení. Opak je však pravdou a jejich sladění v každé místnosti přidá harmonii i tam, kde ji běžně není vidět.

Pokud hledáte cenově dostupný způsob jak změnit styl ve vašem domově, zkuste vyměnit staré úchyty za nové. Garantujeme vám, že vy ale i vaši známí budete překvapeni jak tento detail změní celkový dojem z místnosti. Nebudete muset předělávat celý nábytek takže se stává tato změna i časově a finančně nenáročnou.

Úchytky nejsou jen pro ty, kteří mají domov zařízený podle jednotlivých designů. Výměna úchytek je vhodná opravdu pro každého. Zkuste to a uvidíte, že budete inspirací v této změně i pro vaše známé.

7 kategorií úchytek na našem webu

Nabízíme vám úchyty v sedmi kategoriích.

  1. Úchytky designové
  2. Úchytky klasické
  3. Úchytky vintage
  4. Úchytky zapuštěné
  5. Úchytky pro děti
  6. Úchytky pro posuvné dveře
  7. Knopky

Jak sami vidíte, na výběr má u nás každý náročný, ale i méně náročný zákazník. Mysleli jsme při naskladňování zboží i na milovníky venkovských stylů, a také na naše nejmenší společníky. Můžete zkusit sladit také posuvné dveře s ostatním nábytkem. Díky úchytkám budou vypadat jako byste si jej dali tvořit na míru v jedné firmě.

Výběr na našem e-shopu DATOF.CZ je opravdu široký a my věříme, že si přijdete na své. Pokud se vám dnešní článek líbil, budeme rádi, pokud nás budete sdílet na facebooku. Pro slevu na váš první nákup začněte odebírat náš newsletter, se kterým vám už nic neujde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze